De Nederlandse Restauratiebeurs

Gildestucadoors kerkDe Nederlandse Restauratiebeurs vindt dit keer plaats op 18, 19, 20 april 2013 in de Brabanthallen te Den Bosch.

In april wordt de inmiddels zevende editie van de Restauratiebeurs gehouden. Een kennisplatform op het gebied van instandhouding en verbetering van het Nederlandse erfgoed. De afgelopen jaren heeft de Restauratiebeurs groeiende belangstelling laten zien voor de gehele sector cultureel erfgoed. Niet alleen is het aantal exposanten gegroeid, ook de bezoekersaantallen hebben een grote stijging laten zien. De dagthema’s van 2013 zijn ondermeer: dag van het digitale erfgoed, dag van de herbestemming en de dag van het interieur.

Programma

Voor de Restauratiebeurs van 2013 wordt er een boeiend programma samengesteld. In de auditoria worden lezingen, debatten, workshops, presentaties e.d. gedurende drie dagen aan het publiek getoond. Het merendeel van deze programma’s is voor de bezoekers vrij toegankelijk.

In de entree van de beurs worden objecten van o.a. de Mobiele Collectie Nederland tentoongesteld.

Alle dagen kunt u zich aanmelden voor de excursies in de monumentale stad ‘s-Hertogenbosch. Met een historische bus wordt u van en naar de bestemming gereden.

Op de website www.restauratiebeurs.nl vindt u alle informatie.